Наставникът на Динамо Минск Вук Рашович остана доволен от резултата на мача с Черно море от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Беларусите измъкнаха 1:1 в Разград и оставиха развръзката за реванша. 

Според бившия играч на Славия, мачът се е развил според очакванията му. Той е категоричен, че отборът му няма да се задоволи с нулевото равенство за ответния двубой. Този резултат би класирал Динамо напред, но специалистът иска победа. 

"Това беше просто първото полувреме от този мач, всичко ще се реши в Минск. Но шансът е 50:50. Аз съм доволен от резултата, а и се получиха нещата, които искахме да приложим на терена", сподели Рашович пред Diema Sport. 

"Черно море не ме изненада, знаех, че са много качествен състав. Познавам добре българския футбол и знам как трябва да ги надиграем. Знаех, че мачът ще протече по такъв начин и ще е тежко." 

"Надявам се за втория мач да се подготвим много добре, ще видим как ще бъде. Със сигурност няма да играем за 0:0 в ответния мач", сподели веднага след двубоя наставникът на Динамо Минск