Футболистът на ЦСКА - Валентин Антов, сподели радостта си от победата с 3:1 над Рома. "Червените" надвиха италианците в последния мач от групата на ЛЕ, а капитанът на тима призна, че отборът излиза с високо вдигната глава от турнира. 

Lap.bg.
78 снимки

"Бих се съгласил, че това е най-силният ни мач. Всички знаем колко голям отбор е Рома, беше много важно да ги победим. Бяхме мотивирани и показахме, че можем да играем сериозен футбол и да се противопоставяме дори на най-добрите", заяви Антов. 

"Ние бяхме мотивирани. На терена сме 11 срещу 11. Бяхме готови, знаехме какво да очакваме. Трябваше да сме отборът, който повече иска победата, и мисля, че го показахме." 

"Аз гледам винаги да давам всичко от себе си и да показвам най-доброто. Всеки прави слаби мачове, но когато отборът играе силно, и за нас е по-лесно. Справихме се много добре", допълни Вальо Антов. 

"Винаги може да съжаляваме за някакви неща и да мислим, че е можело по-добре. Това са много сериозни отбори, въпреки че отпадаме, можем да излезем с високо вдигната глава." 

"Имаме още 2 мача докрая на годината. Трябва да ги вземем, за нас е важно да продължим тази серия с все по-добра игра", завърши младокът.