Играчът с български паспорт в състава на Динамо Минск Шикозе Удоджи похвали Черно море след мача между двата тима от втория квалификационен кръг на Лига Европа в Разград. Двата тима завършиха 1:1. 

Според нигериеца, варненци са надиграли тима му преди почивката. Той обаче е доволен от резултата и въпреки че 0:0 задоволява Динамо за реванша, той смята, че ще има гол в Минск и той ще е за неговия отбор. 

"Не очаквах Черно море да играе така, както днес. Представиха се много добре, видя се, че и двата отбора искахме победата. Хубав мач се получи днес. Много битка имаше по терена, но въпреки това мачът беше добър", сподели Удоджи пред Diema Sport.  

"Получи се 1:1, през първото полувреме Черно море играха много силно и ни надиграха. След почивката ние натиснахме малко, вкарахме гол и се получи добър резултат за нас. На реванша ги посрещаме и ще се борим да продължим." 

"В никакъв случай няма да играем за 0:0, ще има гол на реванша. Ние ще го вкараме", сподели след мача бившият футболист на ЦСКА, който сега защитава цветовете на Динамо Минск.