Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски в типичния си стил сподели как „черно-белите“ ще победят английския Тотнъм. Той говори в предаването „Домът на футбола“ по DIEMA SPORT.

„Какво означава елитен отбор? Клуб с много пари и друг, с по-малко. Не виждам голяма разлика в такива тимове. Ще го видите в действителност това нещо“, заяви Крушарски.

„Бруно Акрапович този път ме победи по пророчество, защото той го каза и то се случи. Това означава, че е започнал да получава част от сигналите, които получавам аз. Явно отива по моя път, по нанадолнището. Но неговите години са още малко и има живот, а аз към края получавам сигналите“, добави в типичния си стил президентът на „черно-белите“.

„Няма да играем като равен с равен, а ще направим това, което искаме. Да си направим кефа и да ги бием. Човек, ако няма цел, по-добре да си изкопае гроба и да си легне, и да чака да умре. Целта трябва винаги да я имаш в живота и да вървиш напред. Това е човешкият живот. Моята цел е поставена и я следваме. До момента виждате, че не сме се изложили. За пет години вдигнахме нивото, но има още какво да се желае. Това ще е допълнителен опит и стимул за нашия отбор.

„Надявам се и спортният Пловдив най-накрая да обърне внимание на Локомотив, за да започне да се случва нещо. Не само Локомотив да обръща внимание на Пловдив, а града да не прави нищо. Казах, че съм вкарал в съблекалнята 16 000 бутилки и се каня да ги изпием след победата“, заяви Крушарски.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.