Манчестър Юнайтед гостува на Реал Сосиедад в решаващ мач за първото място на група Е на Лига Европа. Срещата е с начален час 19:45 и може да я гледате на живо по MAX Sport 3.

Домакините от Испания са първи с 15 точки в групата и са допуснали едва един гол в турнира, като дори и равенство днес ще ги остави на първа позиция. Сосиедад има едва една загуба като домакин в последните си шест мача във всички турнири. Срещата пропускат Андер Баренечеа, Такефуса Кубо, Мартин Меркеланс, Айхен Муньос, Микел Оярсабал, Умар Садик и Давид Силва, като всички лекуват контузии. Първата среща между тези два отбора бе спечелена от испанците с 1:0 на "Олд Трафорд".

"Червените дяволи" започват да напипват верния ритъм при новия треньор Ерик тен Хаг и вече са непобедени в 8 мача във всички турнири. Очаква се Манчестър Юнайтед да преследва победата днес, за да избегне среща с отбор, идващ от Шампионската лига, още в първия елиминационен кръг. Аут за мача са Антони, Рафаел Варан и Антони Марсиал поради различни травми, а Джейдън Санчо е болен и се очаква също да не вземе участие в срещата.


Реал Сосиедад - Манчестър Юнайтед

Реал Сосиедад: Ремиро, Горосабел, Льо Норман, Пачеко, Рико, Марин, Субименди, Мерино, Мендес, Карлос Фернандес, Сьорлот

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Далот, Линдельоф, Мартинес, Шоу, Ван де Беек, Каземиро, Ериксен, Бруно Фернандеш, Гарначо, Роналдо