Нападателят на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо, смята, че мениджърът Ерик тен Хаг е твърде упорит и прекалено разчитащ на тактиката си в стил „Аякс“, това твърди реномираното британско издание „The Times“. Португалецът е пренебрегван от Тен Хаг, а също така и не успява да намери сериозни кандидати за трансфер.

Мениджърът на „червените дяволи“ пък настояваше, че Роналдо попада в плановете му, но от началото сезона рядко получава шанс за изява. Кристиано беше титуляр в последния мач на тима, но пропиля редица добри шансове при победата с 3:2 в Лига Европа срещу Омония Никозия в четвъртък.

„Times“ съобщава, че Роналдо често влиза в пререкания с нидерландския си мениджър, който наскоро сподели мнението си за седемкратния носител на „Златната топка“:

„ Разбира се, той иска да играе и е ядосан, когато не се случва. Но той тренира добре, има добро настроение, мотивиран е и дава всичко от себе си и това е, което очакваме от него“.

Манчестър Юнайтед е на шесто място във Висшата лига с 12 точки от седем мача и се изправя срещу Евертън в неделя на „Олд Трафорд“.