Отборът на Милан се наложи с минималното 1:0 над Спарта Прага на Мартин Минчев. Единственото попадение в срещата бе дело на Хауге. 

Младежкият ни национал Мартин Минчев стартира като титуляр за Спарта и остана на терена до 65-ата минута, когато бе заменен от Юлиш. 

И двата отбора влязоха предпазливо в двубоя, но Милан постепенно наложи доминацията си. Това даде резултат в 23-ата минута, когато Йенс Хауге направи страхотен пробив и преодоля Милан Хеча с удар в долния десен ъгъл. 

В края на първата част "росонерите" имаха нова възможност за попадение, но Самуел Кастийехо не успя да преодолее стража на Спарта. 

Малко след час игра Мартин Минчев бе заменен от Лукаш Юлиш, а в 77-ата минута Доминик Плехати остави отбора си с човек по-малко, след като извърши грубо влизане в краката на съперник. 

До последния съдийски сигнал нови опасности пред някоя от двете врати липсваха и трите точки отидоха на сметката на "росонерите". 


Така Милан подпечата първото си място в групата, събирайки 13 точки, а Спарта Прага остана трети с 6 пункта в състава си. 

КЛАСИРАНЕ: 
1. Милан                     13т. 
2. Лил                           11т. 
3. Спарта Прага           6т.
4. Селтик                       4т.