Футболистът на Лудогорец Марселиньо призна, че разградчани са подценили Хофенхайм при равенството 1:1 в последния мач от груповата фаза на Лига Европа. Въпреки това "орлите" се класираха за 1/16 финалите на турнира. 

Много треперене, но накрая луда радост за Лудогорец!

"Този мач ни беше последен шанс. Важното беше да се класираме. Няма значение лесно или трудно. Важно беше да си свършим работата и да се класираме", каза Марселиньо. 

"Започнахме мача много спокойно, защото за съперника играха много млади футболисти. Започнахме много бавно, не играхме както трябва. Те вкараха гол и стана лошо за нас. През второто полувреме заиграхме както трябва и върнахме попадението. Стигнахме до резултат, който ни класира", допълни той.

"Не мога да кажа име на отбор, който искам да ни се падне. Както в Шампионска лига, така и в Лига Европа няма лесен мач. Ние трябва да сме готови, без значение срещу кого играем. В Лига Европа няма слаби отбори", заяви футболистът на "орлите".

"Записахме някои лоши резултати. Но това е нормално - футбол е и не може да биеш всеки мач. Трябва да сме по-концентрирани и да си постигнем целта - първото място в шампионата. Предстоят ни два много сериозни двубоя - срещу Пирин и после ЦСКА. После ще направим подготовка, след която да бъдем по-силни и да станем шампиони", завърши Марселиньо.