"Нашият отбор показа много борбеност. Има дух и самочувствие. С оглед на цялото ни представяне мисля, че заслужено продължаваме напред. Не се сещам освен гола да имаха друг удар през първото полувреме. През второто тряваше да поемам повемче риск и това се оправда", коментира Светослав Дяков след равенството на Лудогорец с Хофенхайм в Германия - 1:1 и класирането за следващия етап на Лига Европа.

"Хофенхайм е много силен отбор и има стойност. Съдбата си знае работата, но важно е да имаш и качества. Не си полежалвам никой отбор. Дай боже в България да дойде топ отбор", каза още Дяков и добави:

"Искам да благодаря на тези хора, които бяха на мача. Страхотна атмосфера днес. Много българи имаше на стадиона."

"Много труден мач наистина, но сме щастливи, че продължаваме напред. Радостно е, че успяхме да вземем тази ценна точка. Със сигурност не беше най-добрият мач на Лудогорец. Труден мач. Напрежението си каза думата. На нас ни трябваше минимум точка", заяви още Дяков и продължи:

"Със сигурност не беше то най-добрите ни мачове, но показахме характер. Успяхме да се справим и наистина сме щастливи. За мен един от най-стойностните отбори в групата - Хофенхайм отпадна. Не видях ситуацията за червения картон. Видях на полувремето другия мач и беше ясно, че трябва да си свършим работата."