Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино обясни загубата с 0:1 от Гент в Лига Европа с поражението от Ливърпул, което неговите играчи претърпяха само дни по-рано.

В Белгия „шпорите“ изиграха поредния си ужасяващ мач в евротурнирите, като ще имат нелека задача в предстоящия 1/16-финален реванш в Лондон. Аржентинският специалист заложи на силна стартова 11-орка за гостуването в Белгия, където обаче му се наложи да преглътне още едно разочарование.

Тегобата за Тотнъм в Европа продължава

„До срещата с Ливърпул се намирахме в чудесна серия. След нея обаче е вярно, че нашата увереност спадна“, заяви Почетино.

„Днес играхме в съвсем различен турнир. Хората, които са гледали нашият мач, със сигурност са видели, че не играхме по най-добрия начин. Може би представянето не бе това, което се искаше, но е нужно да проумеем, че в Лига Европа се играе трудно.“

„Нищо още не е загубено – остават още 90 минути. Предимството на Гент е минимално, но ние сме в състояние да се класираме напред. Ще имаме фантастична възможност да пресираме съперника и да докажем, че можем да играем добре на „Уембли“, завърши Почетино.