Вратарят на Лудогорец - Пламен Илиев, бе изключително честен след поредната загуба на тима в групите на Лига Европа. Стражът заяви, че търси грешките единствено в своя тим, който с нищо не е показал, че е по-добър от своите противници. 

"Не аз трябва да назова причините за загубите. Ние в нито един мач не показахме, че заслужаваме победата. Във всички мачове имаше тотална доминация на другите отбори. Аз винаги съм бил реалист в този живот", заяви Илиев.

"След всяка загуба е тежко да се говори. По-добре да не говорим много глупости след мача, да преспим. Не е леко. Целта беше да влезем в групите на Лига Европа, оттам нататък вече няма слаби отбори. Трябва да премислим, да видим къде сме сбъркали. Определено не показахме добро лице, трябва да променим нещата. В първенството имаме важни мачове, които трябва да спечелим."

"Трябва да търсим грешките в нас. Другите отбори също играят за честта, за пари. Трябва да търсим грешките само и единствено в нас. Срещу Черно море ни чака много тежък мач, така че трябва да забравим Лига Европа и да се настроим за българското първенство", завърши Илиев.