Футболистите на Хофенхайм останаха доволни от своето представяне в двубоя срещу Лудогорец. Треньорът Юлиан Нагелсман заложи на дълбоки резерви и куп младоци, дебютиращи за отбора, но всички те показаха огромно желание, а след двубоя споделиха, че са играли до последно за победата.

Много треперене, но накрая луда радост за Лудогорец!

"Да вкарам беше чудесно. Това бе първият ми гол при мъжете. Като цяло играхме добре. С малко късмет можеше да спечелим", заяви голмайсторът за Хофе Филип Охс.

Дебютантът Робин Хак пък трудно сдържаше емоциите: "За мен това бе невероятно преживяване. Ще продължа да работя здраво, за да получа мачове и в Бундеслигата. С този млад отбор се справихме много добре. Научих много от този мач. За победата ни липсваше един мач. Ще запомня завинаги този мач. Непременно искахме победата, затова накрая Грегор (Кобел, вратарят б.р.) излезе напред."

Треньорът на Хофе: Всичко бе срещу нас, съдията свири за Лудогорец

Доволен остана и един от по-опитните Ермин Бичакчич, който получи възможност да поиграе повече: "Искахме да се разделим с турнира по добър начин и го направихме. Всеки имаше интерес да направим добър мач. Някои се нуждаеха от игрова практика, младоците искаха да се покажат. Получи се. Опитахме всичко, за да вземем трите точки. Играхме с много емоция."