Старши треньорът на Хофенхайм Юлиан Нагелсман бе много доволен от представянето на своя млад състав в мача срещу Лудогорец, завършил 1:1. 30-годишният специалист обаче обърна сериозно внимание и на съдийските решенията в двубоя, които според него са били изцяло в полза на съперника. Най-вече претенциите на Нагелсман бяха за игра с ръка на Вандерсон при изравнителния гол.

Много треперене, но накрая луда радост за Лудогорец!

"Твърде много неща днес бяха срещу нас, за да спечелим мача. Вратарят предотврати гол с игра с ръка извън наказателното поле, а Вандерсон игра два пъти с ръка преди изравнителния гол. И двете не бяха видени от съдията", заяви наставникът на германците.

"С това представяне не може да бъдем обвинени от страна на Истанбул. Младите играчи се справиха много добре. Ако не гледахме класирането, изглеждаше сякаш и двата отбора се борят за продължаване. Всички дадоха всичко от себе си. Непременно искахме да победим, затова в добавеното време изпратихме Грегор Кобел (вратарят б.р.) напред. Напълно доволен съм с представянето", допълни Нагелсман.