Арменският Арарат с Георги Пашов в редиците си, се класира за плейофния кръг в Лига Европа. Българският защитник беше титуляр при победата за арменския отбор с 2:0 като гост срещу Сабуртало. Грузинците бяха спечелили първата среща с 2:1, но Арарат продължава напред след общ резултат 3:2.

Пашов игра стабилно, като остана на терена през всичките 90 минути, а в началото на втората част получи жълт картон.

Антон Кобялко даде аванс за гостите след 10 минути игра, докато Петрос Аветисян се разписа от дузпа в 67-ата минута на двубоя. В плейофния кръг на Лига Европа Арарат ще се изправи срещу Номе Калиу от Естония. 

В друга среща от третия квалификационен кръг във втория по сила европейски клубен турнир Витория Гимараеш разгроми Венспилс с 6:0 и продължава напред след общ резултат 9:0. Рочиня се разписа на два пъти и подаде за други три от головете, докато съотборникът му Давидсон се отличи с попадение и две асистенции. Жоао Карлос, Жоао Педро и Пепе също реализираха голове във вратата на латвийския отбор.

Легия Варшава се класира за плейофния кръг след успех с 2:0 като гост срещу гръцкия Атромитос. В първата среща двата отбора направиха равенство 0:0. Павел Столарски и Валериан Гвилия във всяко от двете полувремена осигуриха ценната победа в полза на Легия.

Мачове-реванш от третия квалификационен кръг в турнира Лига Европа:

Атромитос (Гърция) - Легия Варшава (Полша) 0:2 (0:0 в първата среща)
Сабуртало (Грузия) - Арарат-Армения (Армения) 0:2 (2:1)
Витория Гимараеш (Португалия) - Вентспилс (Латвия) 6:0 (3:0)