Отборът на Рейнджърс победи с 1:0 холандския Фейенорд в първи сблъсък за двата отбора от груповата фаза на Лига Европа. Единственият гол за момчетата на Стивън Джерард отбеляза юношата на Ливърпул Шей Оджо, който играе под наем в шотландския гигант. Попадението падна в 23-та минута. 

Рейнджър започна силно двубоя. Още в 10-та минута се откри отличен шанс пред домакините, след като те получиха възможност да изпълнят дузпа. Зад топката застана Джеймс Таверние, но неговия удар се отби от десния страничен стълб на вратата на Фейенорд. 

Голът обаче не закъсня твърде много. В 23-та минута, след единоборство в средата на терена топката остана в краката на Оджо, който не се поколеба и отправи топовен шут от малко над 20 метра, за да открие резултата и да хвърли почитателите на "Айброкс" в същински екстаз". 

Темпото през втората част на двубоя значително намаля. Холандците опитаха да се върнат в мача, но се отчетоха само с половиначати положения на Стивън Бергхюс и Сам Ларсон. По този начин двубоят завърши с минимален успех за възпитаниците на Джерард.