Футболистите на Лил Рио Мавуба и Людовик Обраняк бяха категорични, че френският тим ще гони победа срещу Левски. Както капитанът, така и полският национал, не пропуснаха да отбележат по време на пресконференцията на стадион „Георги Аспарухов”, че срещата със „сините” от Лига Европа е много важна за тях.

Лидерът на Лил Рио Мавуба сподели: „Този мач е много важен, защото ако се изхожда от последния но двубой с Валенсиен, по-скоро загубихме две точки, отколкото да спечелим една. Важното е срещу Левски да отбележим и да не допускаме голове, надяваме се да вървим нагоре. По-скоро отборът ние в добра позиция сега във френския шампионат, отколкото миналата година, въпреки че играем във всички турнири. Мисля, че всичко тепърва предстои.”

Неговият съотборник и полски национал Людовик Обраняк каза: „Турнирът Лига Европа е много престижен турнир, още миналата година се представихме добре и имаме за цел да се представяме много добре в Европа. Ние не правим никаква разлика между турнирите и се опитваме да играем на еднакво високо ниво и в шампионата, и в Лига Европа. Не става въпрос за страх, а за уважение към съперника. Левски показа в първия мач, че може да бъде опасен на контраатаки, макар че ние владеехме повече топката. Мисля, че мачът утре ще е доста по-различен, защото Левски ще е домакин. Надявам се обаче да вземем това, за което сме дошли и което ни е необходимо.”