Треньорът на ЦСКА Москва Виктор Гончаренко сподели мнението си след мача от група Н на турнира Лига Европа между ЦСКА (Москва) и Лудогорец, завършил 1:1. 

"Цялата ни кампания беше подчинена да спечелим, но не се получава. Днешният мач беше отражение на цялата кампания. Има старание, желание, но не се получива. Според положенията, които създадохме, трябваше да победим. Но когато малко вкарваш, няма как да спечелиш", започна руснакът. 

"Тъжно е да приемем, че отиваме в Испания за мач с клуб като Еспаньол, а този мач не означава нищо и не зависи нищо от него. Мисля, че влизането на Дзагоев и Ахметов е повод за оптимизъм, защото се видя, че те могат да усилят нашата атака, когато влязат".

"Изводът, който се налага от днес е, че когато се влагаш на 90 процента, нищо няма да получиш. Когато имаш само две точки в турнира Лига Европа, това винаги е повод за критики. Не бих обвинявал Чалов за пропуските, защото върху него има много сериозно натоварване. Той играе във всичките мачове без смяна, играе и в националния отбор. Говорили сме, че ще дойде време, когато ще седне на пейката от преумора. Но ако имахме още един нападател, щеше да бъде много по-лесно. Може би именно в следващия мач ще получи почивка. Дали имахме надежди да спечелим днес с 4:0? А защо не? Просто не ни достигна ширина в атаката", завършва Гончаренко.