Живко Желев вкара гол при победата на своя Оцелул Галац в мач от третия кръг на местното първенство.

Румънският тим е съперник на Локомотив София във втория предварителен кръг на турнира за Купата на УЕФА. Първият двубой между двата отбора ще се проведе в четвъртък в българската столица.

Бившият футболист на Литекс бе титуляр за своя Оцелул и остана 90 минути на терена, за да вкара в 28-та минута на срещата и да изведе своя тим напред за 2:1. В крайна сметка Оцелул победи с 3:2 Униреа Урзичени и взе първа победа от началото на шампионата в Румъния.

Гадо откри резултата още в първата минута на срещата за тима на Живко Желев. 120 секунди след това обаче Даналаче изравни за 1:1. Българинът изведе своя тим за втори път напред в 28-та минута.

При този резултат приключи първото полувреме. В 77-та минута Униреа Урзичени стигна за втори път до равенството, след като Биласко вкара за 2:2. Победата за съперника на Локо Сф донесе Шекели в 89-та минута на двубоя.

По този начин за първи път от началото на първенството в Румъния Оцелул спечели точки. Във временното класиране момчетата на Петре Григораш заемат 14-о място.