Неуспешен се оказа дебютът на Валери Домовчийски като титуляр за Херта. След близо две години в Берлин, Домо най-сетне започна в стартовите 11 на своя отбор в мача срещу Бохум от 3-тия кръг на Бундеслигата. Двубоят обаче завърши с минимална победа 1:0 за домакините от Бохум, а българският нападател остана на терена до 74-та минута.

Домо започна като единствен нападател в схемата на Люсиен Фавр и може да се похвали с отлична успеваемост в пасовете си. За времето си на терена той стигна до два удара към вратата на Бохум, но те не затрудниха вратаря на домакините Хеерваген.

Единственото попадение в мача падна в 47-та минута, когато Антар Яхиа изпълни по перфектен начин пряк свободен удар и не остави шансове на Дробни, който само изгледа полета на кълбото.

В 57-та минута пред Домовчийски се откри страхотен шанс, след като след двоен пас със свой съотборник, бившият играч на Левски излезе в удобно положение, но ударът му бе предотвратен от вратаря на Бохум.

Българинът бе заменен в 74-та минута от Лукаш Пишчек, но този ход не се оказа печеливш за Херта, тъй като нов гол не падна и в крайна сметка Бохум спечели трите точки. Във временното класиране берлинчани са 12-ти с 3 точки, а Бохум е на 10-то място с 4.