Българският наставник на Кайсар Стойчо Младенов за пореден път от началото на шампионата в Казахстан бе провъзгласен за треньор на кръга. Това бе повече от логично след внушителната победа с 5:1, която постигнаха неговите футболисти над тима на Тобол, като именно съперника бе изместен по този начин от второто място в класирането след безспорния хегемон Астана.

В авторитетното местно издания Sports.kz, което прави 11-те на всеки кръг, плюс най-добър специалист, наблягат на прозвището с което Младенов е известен в родината си – „Екзекутора на Ливърпул”, точно в седмицата в която отбора от Англия отново стана синоним на велико европейско футболно име. Отбелязва се категоричното надиграване, което Младенов е постигнал над своя колега Владимир Газаев.

Сред играчите на кръга намират място и двама от футболистите на Младенов от тима на Кайсар. Сред най-добрите халфове на кръга попада и доскорошния играч на Ботев Пд и Лудогорец Жоао Пауло, който продължава с добрите си изяви в отбора на Ордабаси.

Кайсар на Стойчо Младенов громи, излезе втори зад Астана