Краснодар победи ЦСКА Москва с 1:0 в мач от 19-тия кръг на руското първенство. Както обикновено напоследък, титуляр за „армейците“ бе българският национал Георги Миланов, който остана на терена през целия мач.

Бившият играч на Литекс бе сред най-активните за своя отбор, но усилията му не стигнаха на московчани, които претърпяха пета загуба от началото на сезона и по този начин се отдалечиха от лидерите в класирането.

През по-голямата част от мача домакините имаха преимущество, а успехът им дойде след гол в 63-та минута, който се оказа единствен в двубоя. Бившият футболист на Левски Жоазиньо направи поредната си асистенция. Бразилецът по перфектен начин изведе в удобна позиция Артур Енджейчик и полякът с отличен удар от границата на наказателното поле вкара за единственото попадение в мача.

В последните минути гостите опитаха да стигнат до изравнително попадение, но направиха няколко пропуски и в крайна сметка трябваше да се задоволят с поражението.

В класирането ЦСКА е на четвърто място с 34 точки, на 5 зад лидера Локомотив Москва, който има и мач по-малко. Краснодар пък се изкачи на пета позиция с 33.

Вижте ВИДЕО с обзор на мача ТУК!