Българският защитник на Амкар Перм - Захари Сираков, вкара гол в мрежата на подвизавалия се доскоро в България вратар – Райс Мболи. Мачът от третия кръг на руското първенство между Амкар и Криля Советов завърши при резултат 1:1. Като титуляри за домакините започнаха и двамата българи в състава – Захари Сираков и Георги Пеев. Райс Мболи пък изигра втория си мач в руското първенство, като допусна втори гол във вратата си.

Захари Сираков откри резултата за 1:0 още в 24-та минута на срещата. След мощен удар от ъгъла на наказателното поле и лек рикошет бившият вратар на Славия и ЦСКА не успя да отрази удара и топката влезе в мрежата му.

Полузащитникът в Амкар Георги Пеев, който изигра пълни 90 минути срещу Криля Советов започна много активно мача и на два пъти затрудни Райс Мболи.

В 69-та минута гостите стигнаха до изравнително попадение. Сергей Кузнецов проби след пас на Ескобар и топката, с леко загадъчна траектория, се оказа във вратата на Амкар. По този начин двата тима не излъчиха победител.

Във временното класиране клубът от Перм заема 4-о място с 4 точки, докато Криля Советов е на 13-а позиция само с една точка в актива си.