Нападателят на украинския Металург Донецк Велизар Димитров заяви, че от ЦСКА продължават да му дължат много пари, но има обещанието, че те ще му бъдат изплатени.

„Изненадаме много отнемането на лиценза на ЦСКА. Аз направо се бях шокирал. Не очаквах такова нещо. Вината е в нас”, сподели българският нападател.

„Виновни са ръководителите на отбора. Наистина ми дължат пари и то не малко, но с оглед ситуацията в клуба не е толкова наложително да се пришпорват нещата. Имам уверението, че нещата ще се оправят”, добави футболистът на украинския отбор.

„Аз съм сигурен, че новите собственици са хора с възможности и ще помагат на клуба. В Украйна всички отбори са изключително богати. Единствено се иска от футболистите да се раздават”, каза бившият футболист на ЦСКА.

„Постоянно се строят нови стадиони. Хората инвестират много пари, а и се усеща ентусиазма им. Шансове, докато имаме теоретически сме длъжни да се борим. Дано с идването на Мъри да се променят някои неща и да излезем от тежката ситуация”, завърши Велизар Димитров.