„Не мога да кажа, че не се радвам. Няма значение, че аз съм отбелязал победното попадение, важното е, че успяхме да вземем трите точки. Още повече, че ни предстои трудна поредица от три двубоя един след друг срещу водещите тимове в Русия” – заяви за Гонг националът Валентин Илиев.

Защитникът отбеляза единственото и победно попадение в мача от Руската първа лига срещу Сатурн с 1:0. След него отбора на Терек Грозни се изкачи на 9-о място във временното класиране.

„Играем мач за мач, настроени сме позитивно, всичко друго е божа работа. Известно е, че нашият президент често обича да раздава джипове като награда за добре свършена работа. Но за мен това не е важно, ние сме длъжни да играем добре, пък ако той прецени, че и аз заслужавам подобна награда – няма лошо. Радвам се, че тук в Терек сме заедно с бившите ми съотборници от ЦСКА Радо Забавник и Флорентин Петре. Петре дори ми центрира вчера за гола, с него се познаваме много добре на терена. А и извън него сме постоянно заедно”.

Вальо Илиев призна, че е изключително щастлив от спечелената от ЦСКА Суперкупа. „Жалко, че нямам българска телевизия, затова за всичко в България разчитам най-вече на вашия сайт – Gong.bg. Иначе за ЦСКА съм много радостен. Вярвам в качествата на останалите в отбора момчета и въпреки всичко, те са научени да бъдат максималисти и съм сигурен, че са способни пак да се борят за титлата”.

Илиев разкри, че очаква нови повиквателни за националния тим и е сигурен, че мястото му е именно в отбора на Пламен Марков.