Димитър Бербатов може да отвори пътя на Ашли Йънг към Манчестър Юнайтед. Според последните слухове, Сър Алекс Фъргюсън възнамерява да приключи сделката за играча на Астън Вила срещу 12 милиона паунда, като в същото време прати българския нападател в Тотнъм.

Очаква се благоевградчанинът да проведе разговори с мениджъра си по-късно тази седмица, след като бе оставен извън групата на „червените дяволи” за финала на Шампионската лига срещу Барселона. Според местните медии, ясен знак за бъдещето на нападателя ще бъде и поведението му или дори липсата му от шампионския парад на Манчестър Юнайтед по-късно през деня.

Един от най-тиражираните слухове напоследък е, че Димитър Бербатов може да поеме към Тотнъм. Мениджърът на „шпорите” е голям фен на българина, който напусна „Уайт Харт Лейн” в посока Манчестър Юнайтед за 30,7 милиона паунда.

Въпреки голмайсторския си приз във Висшата лига и вкараните 20 гола през сезона в Премиършип, Димитър Бербатов се оказа в много неизгодна ситуация и според повечето специалисти той трябва да си търси нов клуб. Манчестър Юнайтед има възможност да продължи договора на нападателя за още 12 месеца, но вместо това най-вероятно ще предпочете да го върне в Тотнъм.