Звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов получи може би един от най-ценните си уроци. В ролята на негов преподавател влезе не кой да е, а шефът на спортната редакция на Дарик радио Томислав Русев. И ако си мислите, че става дума за футбол или спорт, тотално сте в грешка.

Спортният журналист, който има три деца, научи Бербо как да сменя памперси. Всичко това се случи по време на церемонията „Мъж на годината”, която се проведе в Модерен театър. Победител в тазгодишното издание, чийто организатор бе Дарик радио, стана капитанът на българския национален отбор. Томислав Русев, който бе водещ на церемонията, изненада „приятно” нападателя на сцената.

Извън предварително изготвения сценарий, атрактивна асистентка поднесе странен плик, от който Томислав Русев извади памперс и шише с биберон. Въпросът, знаеш ли как се използва това, остана без отговор от страна на Бербатов. За сметка на това, като баща на три деца, Томислав Русев, майсторски разгъна памперса и показа, коя част се слага отпред и коя отзад.

Дойде уж по-лесната част – храненето на бебето. Футболистът на Манчестър Юнайтед хвана ловко шишето и смело каза, че поне това знае как става, като опита да демонстрира как може да „нахрани” Томислав Русев. Уви, и тази дейност се оказа по-трудна за Бербатов от вкарването на голове. Но не и за спортния журналист.

От цялото това упражнение най-щастлива ще бъде половинката на футболиста – Елена. Освен, че вече има Мъж на годината вкъщи, ще може да разчита на обучен помощник при отглеждането на малката Деа.