Българският футболист Тодор Тимонов няма да има възможността да играе рамо до рамо с Роберто Карлош, въпреки че бразилецът премина в руския Анжи Махачкала, чийто футболист е Тимонов.

Пловдивчанинът няма да играе повече с екипа на Анжи, като е поставен в трансферната листа и усилено му се търси отбор. Тимонов премина в Анжи миналата зима с трансфер от ЦСКА, но така и не успя да се пребори за титулярно място в Анжи.

Руският клуб в момента се намира на подготовка в Анталия, като днес официално бе представен Роберто Карлуш. Очаква се бразилецът да играе по-късно в контролата, която Анжи ще проведе на турска земя.

Тимонов не е с отбора в Белек, като се очаква в най-скоро време да бъде решена съдбата му. От пресслужбата на Анжи потвърдиха за Гонг информацията, че българинът не попада в плановете на старши треньора.

„Да, той е поставен в трансферната листа и усилено му се търси нов отбор. Няма да се разчита на него през новия сезон. Тимонов не е с отбора на лагер в Турция, но все още е футболист на Анжи”, каза за Гонг пресаташето на тима Александър Удалцов.