Бившият капитан на Астън Вила и националния отбор на България Стилиян Петров разкри, че новият мениджър Тим Шерууд е пожелал Стенли да поработи с футболистите.

„Разговарях с Тим преди два дни. Той пожела да поработя с момчетата, но нямаме никакво уговорка все още“, сподели Стилиян Петров.

„Тим Шерууд ми се обади да ме помоли да дойда и да бъда около отбора днес (вторник – бел.ред.), а както можете да видите, отношението и желанието им е коренно различно. С тази страст, която демонстрираха, Уест Бром нямаше шансове“, разкри още Стенли, който бе на стадиона по време на успеха на Астън Вила срещу Усет Бромич.

„Можете и сами да видите, че след мача феновете, футболистите и треньорският щаб си отдъхнаха, след дългия период без победа“, сподели Стенли.

Стилиян Петров похвали отбора след успеха над Уест Бромич.

След като започна битката си с левкемията, българинът прекара известно време през лятото на 2013 година като треньор в школата на Астън Вила. Както представителите от щаба на тима, така и феновете нямат нищо против да видят отново Стенли в клуба, независимо в каква роля.

Във вторник тимът от Бирмингам се наложи с 2:1 на собствен терен в мач от 28-я кръг на Висшата лига. Головете за домакините бяха дело на Гейбриъл Агбонлахор и Кристан Бентеке, а точен за гостите бе Саидо Бераино.