Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън похвали Димитър Бербатов за асистенцията на българина при гола на Антонио Валенсия във вратата на Уулвърхемптън. „Червените дяволи” взеха трите точки във вторник с класическото 3:0.

Бербатов изработи по изключителен начин третото попадение за шампионите. Българинът овладя топката с едно докосване в наказателното поле, след като я пусна зад гърба си, за да може еквадорското крило да реализира.

Въпреки че като цяло играта не му спореше в мача от 17-ия кръг, сър Алекс похвали Бербатов за отиграването му: „Само играч като него, с такова въображение и умение, може да подаде по този начин”, ласкаво се изказа мениджърът на „червените дяволи”.

Сър Алекс похвали и Антонио Валенсия, който завърши подаването на българина също по брилянтен начин. „През второто полувреме показахме някои хубави неща на терена, включително и третото попадение. Валенсия завърши фантастично. Вече има шест гола и може да подобри представянето си още много, тъй като е страхотен реализатор, показва го често по време на тренировки.”