Димитър Бербатов получи нужната му подкрепа, за да запълни празнината, която остави Уейн Рууни. Манчестър Юнайтед ще бъде без английския национал през следващия един месец, заради травмата, която получи по-рано през седмицата в мача срещу Байерн Мюнхен.

Английското издание „Сън” публикува изказванията на част от футболистите на „червените дяволи” от последните няколко дни, от които става ясно, че играчите застават плътно зад Бербатов.

Сред застъпниците му бе Неманя Видич, който сподели, че според него капитанът на българския национален отбор може да вкарва и го доказа в мача срещу Болтън, когато се разписа на два пъти. „Този сезон показахме, че играем като отбор. Ние трябва да вярваме в себе си.”

Заради контузиите на Майкъл Оуен и Рууни, Бербатов се превърна в основния нападател на Манчестър Юнайтед. Феновете на „червените дяволи” не са забравили и за 18-годишния Федерико Македа, но сър Алекс Фъргюсън все още не може напълно да разчита на него.

Привържениците на отбора са раздвоени, заради 12-те гола на Бербатов през сезона, но изданието допълва, че сега, с помощта на Нани, Антонио Валенсия и Дарън Флетчър българинът ще получи шанс да повиши головата си сметка.