Димитър Бербатов се развихри в мача на своя Манчестър Юнайтед, като реализира две попадения срещу Болтън. „Червените дяволи” надиграха тотално като гост своя съперник и закономерно заслужиха победата с 4:0 в мача от 32-я кръг на Премиършип. Със спечелените три точки Юнайтед се завърна на върха в класирането на Англия, след като за няколко часа бе отстъпил позицията на Челси, който разгроми със 7:1 Астън Вила.

Българският нападател реализира второто и третото попадения в мача. Мениджърът на тима Сър Алекс Фъргюсън гласува пълно доверие на капитана на националния ни тим като го остави на терена през всичките 90 минути на двубоя. За сметка на това, българинът му се отблагодари подобаващо, докато Уейн Рууни остана на пейката.

Срещата не започна много добре за домакините, които в 38-та минута съжалиха, че вратата им бе разпечатана, при това не от някой друг, а от техен собствен играч – Самюел, който реализира автогол.

Димитър Бербатов се разигра през второто полувреме на мача. В култовата 69-та минута Дарън Флетчър стреля отдалеч, вратарят на Болтън изби, като сервира топката точно на българския нападател, който майсторски го преодоля и отблизо се разписа за 2:0.

Втория си гол Димитър Бербатов вкара в 78-та минута. Луиш Нани центрира отляво, пусна по земя на нападателя, който вече се бе отскубнал от пазача си, и с техничен удар прати в опразнената врата за 3:0.

В 82-та минута, Нани за пореден път показа, че се справя добре в лявата зона, навлезе в наказателното поле, върна към Дарън Гибсън, който с мощен шут оформи резултата на 4:0.

В края на самия мач „червените дяволи” имаха редица възможности да направят разликата доста по-отчетлива, но футболистите на Фъргюсън се смилиха над своя опонент. Димитър Бербатов също опита далечен шут в заключителните минути, но не успя да оформи своя хеттрик.

След спечелените три точки Манчестър Юнайтед отново е лидер, докато Болтън е на 15-а позиция с 32 точки.

Bolton Wanderers 0 - 1 Manchester United
Uploaded by nongcream7. - Check out more sports and extreme sports videos.
Bolton Wanderers 0 - 2 Manchester United
Uploaded by nongcream7. - Check out more sports and extreme sports videos.
Bolton Wanderers 0 - 3 Manchester United
Uploaded by nongcream7. - Basketball, baseball, pro wrestling and more sports videos.
Bolton Wanderers 0 - 4 Manchester United
Uploaded by nongcream7. - Check out more sports and extreme sports videos.