Българският национал Стилиян Петров заяви, че вярва, че Астън Вила ще успее да завърши в топ четири независимо от факта, че допусна няколко грешки в последните мачове.

„Мартин О’Нийл ни направи сериозни забележки и всички трябва да изиграем много концентрирано оставащите мачове до края на сезона, защото те са решаващи, а ни предстоят тежки двубои срещу Манчестър Юнайтед и Ливърпул”, коментира полузащитникът на Вила.

„Отпаднахме от Купата на УЕФА, както и от Купата на Англия и до края на сезона имаме само една единствена цел, а именно да задържим четвъртата позиция в Премиършип, която ще ни даде шанс да играем в квалификациите на Шампионската лига през следващия сезон”, добави българският национал.

„Все още имаме преднина от три точки срещу Арсенал. Ясно е, че те ще са големият ни съперник, но смятам, че показахме в мачовете срещу тях, че през този сезон сме по-класният отбор. Вярвам, че ще успеем да завършим в топ четири, защото това е много важно за развитието на клуба”, завърши Стилиян Петров.