Българският полузащитник на Астън Вила Стилиян Петров заяви днес, че неговия отбор трябва да се научи да побеждава грандовете от Висшата лига на Англия.

„Трябва да си вземем поука от факта, че държахме Манчестър Юнайтед под напрежение цели 75 минути. Но точно тогава е момента, когато силните отбори показват своите качества и сила. Когато нещата не изглеждат добре, те си взимат това, което им трябва. Имаха половин положение и вкараха, което най-вероятно ги успокои, а след това си вкараха и втори гол. Ние продължаваме да се падаме с Манчестър Юнайтед в Купите, което не ни помага много, но трябва да се научим да бием тези отбори”, сподели халфът пред клубния сайт.

„Ако искаме да направим нещо в Премиърпийг или ФА Къп, трябва да започнем да пазим вратата си суха и да вкарваме положенията си в другия край на терена. Аз имах отличен шанс в края на първата част и бях много близко до гола. Но ние трябва да контактуваме по-добре един с друг и да подобрим пасовете си. Трябва да използваме по-добре топката и да вкарваме всичките си положения, които имаме”, завърши Стилиян Петров.