Новото попълнение в състава на ПСВ Айндховен Станислав Манолев заяви след срещата с Черно море (1:0), в която българският национал получи червен картон, че вече е бил приет много добре от холандските си съотборници. Бившият футболист на Литекс бе изключително разочарован след срещата, заради преждевременното му напускане на терена в дебютния си двубой за този тим, въпреки успеха и класирането на ПСВ за следващия етап на Лига Европа.

„Да, и аз така мисля, че прегорях. Първият картон беше малко пресилен, но така се радвам, че победихме. Мисля, че се получи доста добър мач. Черно море не стигаше до наказателното поле, преди да оставя отбора с 10 души. Специално за мен, негативното чувство, че не успях да доиграя мача надделя, иначе за отбора – победата бе най-важната”, сподели Манолев.

„Не знам, треньорът ще реши дали ще бъда титуляр или не. Извиних се на всички момчета в съблекалнята, а те ми отговориха да вдигам главата. Естествено, че ще се боря за титулярното място. За мен е чест да играят в този отбор и се надявам да се наложа в състава”, добави играчът на ПСВ.

„Естествено, че очаквам мача и с националната фланелка, но преди това имам двубой с Твенте и мисля за него. С Ники Михайлов сме приятели още от младежкия национален отбор, така че каквото и да стане пак щеше си останем приятели”, завърши Станислав Манолев.