Определяната за новата Ирина Шайк Оля Абрамович има желание да се запознае със звездата на Амкар Перм Благой Георгиев. Новото русо изкушение на Русия не крие, че симпатизира на тима, за който се състезава българинът, където още се подвизават Георги Пеев, Захари Сираков и Петър Занев.

Красивата дама буквално взриви социланите мрежи в последните месеци с предизвикателните си снимки, както и с освободеното си поведение, което ѝ позволи да разкрие, че храни симпатии към Благо, който е щастливо женен с две деца.

"Никога не съм била в България, но може би ще дойда на почивка. Ласкае ме това, че в Русия ме определят като новата Ирина Шайк. Аз също харесвам футболистите като мъже, но не мога да кажа, че съм луда по тях", разкрива манекенката с популярната фамилия Абрамович, пред „България Днес“.

"Родена съм в град Перм и съм фенка на местния отбор Амкар, където играят доста българи. Истината е, че не се познавам с Благой Георгиев. Кой знае - един ден може пък и да станем приятели. Той е хубав мъж", казва Оля.

"Много хора си мислят, че имам някаква роднинска връзка с Роман Абрамович (смее се). Всъщност не го познавам, дори не съм го виждала на живо. Занимавам се с мода от 17-годишна. Най-много харесвам косата и очите си. Мечтая за това да се реализирам в кариерата си и да създам семейство", разказва още блондинката.