Победата над Тотнъм е била плод по-скоро на отборна работа, а не на гения на Димитър Бербатов, твърди плеймейкърът на Фулъм Брайън Руис.

Костариканецът наскоро се скъса да хвали българина след волето му срещу Стоук, но този път звучеше леко изнервен, че отново светлината пада само върху Берба. Очаквано мениджърът Мартин Йол засипа нападателя с похвали след гола му за крайното 1:0, но Руис бе на малко по-различно мнение.

„Мисля, че хората говорят много за Бербатов. Съгласни сме, че е добър играч, но това е отборен спорт - дори Бербатов го знае“, сподели бившият играч на Твенте.

„Бербатов се справя добре, но това прави и целият отбор. Хубаво е да играеш с него, но това е отборна работа. Показахме това и се защитавахме много добре. Отбраняването не е от най-добрите качества на Бербатов и мисля, че всички 14 играчи свършихме страхотна работа в защита. Беше наистина страхотен отборен гол. Добре разиграхме отдясно, пратихме топката в свободна позиция и бе страхотен завършек - можем да използваме класата на Бербатов“, каза още Руис. /БГНЕС