Мениджърът на Тотнъм Хуанде Рамос не спести суперлативите си за капитана на българския национален отбор Димитър Бербатов след края на двубоя срещу Уигън. Нападателят на „шпорите” показа характерната за него класа, след неубедителните си изяви през последните седмици при победата с 4:0, които дадоха повод на голяма част от медиите на Острова да спекулират с бъдещето на футболиста.

Тhisislondon.co.uk посочва още, че феновете на „шпорите” са били омагьосани от Бербатов, както и от останалия непобеден в четири мача Хуанде Рамос.

„В края на сезона той ще вземе решение за бъдещето си. Бербатов каза, че иска да остане в Тотнъм и разбира се, той е щастлив, когато отборът побеждава”, каза наставникът след успеха.

„Димитър беше изключителен в този мач, както и целият отбор. Не успя да вкара, но заслужи похвалите си”, допълни наставникът.

Според изданието, около 36 хиляди фенове са изпаднали в хипноза, заради играта на българския нападател срещу Уигън. В информацията се припомня и ходът на мача, както и конкретно изявите и стореното от капитана на националния ни отбор.