Нападателят на Фулъм Младен Петрич заяви, че няма търпение да заиграе в атаката на тима с другото ново попълнение на лондончаните Димитър Бербатов, който в момента се възстановява от контузия.

В събота Петрич се завърна в игра след травма и след само 10 минути на терена вкара от дузпа за 1:0 срещу Манчестър Сити. Гражданите обаче направиха пълен обрат с попадения на Серхио Агуеро и Един Джеко в края на двете полувреме и спечелиха с 2:1 гостуването си на Крейвън Котидж.

„Разбира се, че се радвам, че се върнах с гол. Винаги е добре за нападател да отбележи. Започнах добре във Фулъм, но тогава се контузих. Щастлив съм, че се върнах и че вкарах, но не се радвам, че не успяхме са спечелим“, заяви 31-годишният хърватски национал.

„Ще бъде добре, когато Димитър се възстанови и очаквам с нетърпение да атакувам с него. Бербатов е много добър футболист и съм нетърпелив да играя с него в бъдеще, и съм сигурен, че ние можем да създадем проблеми на отборите, срещу които играем“, каза Младен Петрич за българина.