Бившият футболист на Левски Станислав Ангелов сподели в интервю за Гонг, че вярва и мечтае пак да играе в Шампионската лига.

„Всичко е въпрос на време в този живот. Предполагам, че този момент пак ще дойде за мен”, каза националът на България.

Ангелов не скри задоволството си от първата победа, която неговият Енерги Котбус постигна в Бундеслигата.

„Обстановката е далеч по-ведра след като победихме. Хубаво, е че най-после съумяхме да го сторим. Трябват ни още няколко победи за да живнем”, отбеляза универсалният футболист.

„Много се радвам, че бихме точно Шалке. Лично аз имах, за какво да им връщам на футболистите от Шалке. Частично се реванширах за загубата от преди две години”, заяви Станислав Ангелов.

„Надявам се, че ще успеем да се спасим. Сега ни предстои много важен мач, който трябва да вземем. Играем доста стабилно, но нямаме късмет. Дано след тази победа да сме счупили каръка”, продължи Пелето.

„Досега не е имало мач, в който да не съм бил близо до гола. Отправям доста сериозни удари от време на време. Не е фикс идея да бележа, важно е да помагам на отбора, а и той да върви добре”, каза още националът на България.

Станислав Ангелов призна, че има какво да се желае относно неговата спортна форма. Бившият играч на Левски и ЦСКА допълни, че не става въпрос за спад, а просто има разлика между българското и немското първенство.

„Вече всички се успокоихме в националния отбор. Би трябвало да гоним реванш. Трябваше да си го изкараме на албанците, защото те ни вкараха в това положение. В крайна сметка по-скоро едва се спасихме от загубата, което е направо срамно. Всички в отбора трябва да мислят по този въпрос и да се стремят към нещо повече”, заяви за Гонг Станислав Ангелов.