Българинът Георги Пеев донесе равенството 3:3 на своя Амкар Перм срещу ЦСКА, в отложена среща от 11-я кръг на руското първенство.

Голмайсторът на тима Мартин Кушев пък напусна терена, заради втори жълт и съответно червен картон в даденото от съдията продължение за първото полувреме. Третият българин в състава Захари Сираков записа пълни 90 минути.

Мачът не започна добре за домакина Амкар, след като в 23-та минута бразилецът Вагнер Лав изведе армейците напред. Изравнителното попадение дойде в 35-та минута. Сергей Волков реализира за тима от Перм след грешка на вратаря за 1:1.

Макар и останал с човек по-малко, Амкар успя да поведе за 2:1 чрез Томислав Дуймович в 59-та минута. Само шест минути след това обаче се стигна до второ равенство. Красич реализира с глава за 2:2. Малко след това отново той изведе ЦСКА напред в резултата.

Последната дума в мача обаче бе на Георги Пеев. В 74-та минута след центриране от ъглов удар, българинът порази вратата на Акинфеев от линията на наказателното поле. В 86-та минута Пеев бе заменен от Михаил Афанасиев.

След равенството Амкар се изравни по точков показател с Рубин Казан, който до този момент бе лидер в подреждането, с 26 точки. В същото време ЦСКА Москва, който е разтърсван от проблеми, заради желанието на Газаев да напусне тима след края на сезона, е на 6-а позиция с 19 точки.