Мениджърът на Астън Вила Мартин О’Нийл разкри, че Стилиян Петров е бил заменен по време на мача срещу Евертън, тъй като е изпитал изключително силни болки. Българският национал се контузи при равенството 1:1, и се наложи наставникът да прибегне до футболист от пейката, който да замени Петров.

След края на мача Мартин О’Нийл разкри, че се притеснява много за състоянието на капитана на Вила, който получи травмата след съприкосновение с Билялетдинов. Заради нарушението футболистът на Евертън получи червен картон.

„Стилиян имаше много, много силни болки в този момент. Както всички очакваха от него, той се опита да продължи, но накрая трябваше да напусне терена”, сподели наставникът.

Друг от неговите играчи Джеймс Милнър също получи травма в прасеца, което също наложи принудителна смяна по време на мача с Евертън.

Самият О’Нийл не скри, че според него равенството е било закономерно в този двубой: „Равенството е справедлив резултат”. Мениджърът на Вила нямаше претенции към отсъжданията на главния рефер, който даде два червени картона – по един и за двата тима.

Още новини за Стилиян Петров и Астън Вила следете чрез страницата на отбора в Gong.bg.