Българският национал Андрей Гълъбинов беше титуляр за своя Новара, който обаче претърпя нова загуба в Серия Б. В 15-ия кръг тимът на българина падна у дома с 1:2 от Фрозиноне.

Гълъбинов остана на терена през целия мач, но като цяло не можа да помогне особено на Новара. Първото полувреме приключи без голове, а през второто още в 49-ата минута гостите поведоха. Андреа Коко откри резултата за Фрозиноне и постави домакините в много тежка ситуация.

Те успяха да се върнат в срещата в 70-ата минута, когато Виола асистира на Джанлука Сансоне, който направи резултата 1:1.

Само десет минути по-късно обаче опитният бранител Лоренцо Ариаудо възстанови аванса на Фрозиноне, а в оставащото време до края Новара не намери начин да върне попадението.

Тимът на Гълъбинов вече е 13-и в подреждането на Серия Б, докато Фрозиноне догони лидера Верона. Така двата тима имат по 30 точки на сметките си.

За Новара това беше трета загуба в последните 4 шампионатни мача и досущ като срещу Спал (0:1) и Тернана (3:4) тимът пак падна с 1 гол разлика.