Българският национал и доскорошен капитан на ЦСКА Николай Бодуров официално беше представен като футболист на иранския клуб Естеглал. Бодуров позира пред договора си на официалната страница на отбора от Техеран заедно с Амир Солтани, член на Комитета за трансфери на тима.

"Николай Бодуров се присъедини към отбора на треньора Фархад Маджиди", се казва на страницата на клуба. Амир Солтани, член на Комитета за трансфери на клуба Eстеглал, заяви:

"Официалното му представяне пред медиите с фланелката ще се състои в събота преди обяд в присъствието на главния изпълнителен директор на нашия клуб д-р Халилзаде".

След 17 мача от началото на сезона в Иран новият отбор на 33-годишния централен защитник се намира на 5-о място с 29 точки, но само на 3 от 2-ия Сепахан. Начело в класирането е големият съперник на Естеглал- Персеполис. По ирония на съдбата, новият отбор на българина играе в син екип, а конкурентите в червено. Персеполис спечели титлата и през миналата година, а сините останаха на 3-о място.