Националът Михаил Александров, който носи екипа на Арсенал Тула, коментира контролата с Лудогорец, както и ситуацията си в тима.

"Нормално се чувствам. Това беше една приятелска среща. Двата тима са в различен етап на подготовка. Важно беше натоварването. Нормално е да имам някакви сантименти, но всичко е в рамките на нормалното. Получи се хубав мач. Лудогорец мисля, че вече са подготвени за предстоящите им мачове и трябва да натискат, защото ги чакат тежки двубои. Смятам, че ако повярват повече в себе си, напълно достижимо е да се справят с Милан. Не може да ги подценяваме, защото там играят сериозни имена, но не пречи да се опитат", сподели пред DIEMA SPORT българският футболист на Арсенал Тула Мишо Александров.

"Не мисля, че може да се говори за страх. По-скоро за някакъв тип напрежение на базата на това да покажат максимума на възможностите си. Ние, когато играехме с грандовете, излизахме с нагласата да се надиграваме. Може би това е рецептата за успех", добави Михаил Александров.

"Всеки път, когато имам възможност гледам мачове от българското първенство. Интересувам се доста какво се случва. Осповано ще е, да. ЦСКА направи силен отбори смятам, че първенството ще е оспорвано до края", каза още националът за родното първенство.

"Добре се чувствам. При нас подготовката е на три етапа. Този сбор е най-тежкият като натоварване. Всичко е в рамките на нормалното. Предстоят преговори за нов договор и ще видим дали ще се разберем, или ще сменя отбора. Имаше интерес от Динамо Москва, но двата отбора не се разбраха и до преговори с мен не се стигна. Пропуснах 3-4 мача заради разкъсване, но това е нормално нещо във футбола и всеки играч минава през това. Да, харесва ми в Русия. Чувствам се на мястото си в това първенство. Може би стилът на игра ми подхожда и ми харесва. Смятам, че е добро първенство. Но вече съм на години, че може би трябва да търся по-удобни предложения за мен, а не да правя кариера. Ако ще е по-нагоре, то ще е със стъпка напред. Мисля, че трябва са сме реалисти", коментира още Михаил Александров.

Попитан за групата на България в новата Лига на нациите, Александров отговори:

"Доста непредсказуема група. И самият регламент е доста тежък. Ще е доста трудно. Но винаги съм казвал, че не обичам сметките и трябва да се играе мач за мач. Независимо дали аз ще съм в състава или не, искам да видя България на голям форум. Това е една мечта, която още не съм постигнал. Ако аз съм там, ще дам всичко от себе си. Най-важното е да сме задружни. Не само във футбола, но и като нация, защото това е нещо, което ни дърпа назад като народ. Искам да пожелая успех на Лудогорец."