„Да, наистина пътувам за Саудитска арабия, но все още не съм подписал с местния Ал-Ахли” – това заяви бившия треньор на ЦСКА Стойчо Младенов, часове преди да потегли за арабската държава, където му предстоя последни разговори и евентуално парафиране с отбора от град Джеда.

„Имам и още едно предложения, трябва да реша за броени часове, но най-добре да отида поне до едното място, да видя на живо какво предлагат като условия. Имам информация за клуба, където отивам. Иначе вчера успяхме да се разделим с моя любим клуб ЦСКА по взаимно съгласие. Още преди края на шампионата имах интересни предложения, но ги отказах моментално. Но за жалост, знаете, последвалите събития в ЦСКА и най-вече последните две случки – продажбата на Тунчев и пращането на един юноша на тренировки без моето съгласие преляха чашата и взех това крайно решение. Сега разчитам на ръководството на ЦСКА да не ме измами, да ми плати каквото съм си изработил с честен труд. Освен това направих някои компромиси и вярвам, че от ответната страна също ще бъдат коректни”.

Стойчо Младенов зави още, че ако сложи подписа си под договор с Ал-Ахли ще направи всичко възможно да привлече на новото си работно място и екипа с който бе в ЦСКА. Изключение е единствено останалия на работа в ЦСКА Пламен Липенски.

Наставникът пожела единствено и само победи във всеки един мач на ЦСКА и здраве на всички футболисти.