Българският страж Михаил Иванов се превърна в герой за Сиена, класирайки „черно-белите” на финал за титлата в Италия. В полуфинален двубой Сиена се наложи над Удинезе с 4:3, а в редовното време и продълженията срещата приключи при резултат 0:0.

Иванов, който е юноша на Левски, се представи повече от добре, отразявайки няколко опасни изстрела, както и решителния 11-метров наказателен удар.

Сиена имаше прекрасната възможност да се поздрави с успеха още в редовното време, но не съумя да оползотвори шансовете си, след като футболист на Удинезе бе отстранен от игра през второто полувреме.

При дузпите нервите на домакините се оказаха по-здрави и заслужено триумфираха. След няколко удара и ново равенство при наказателните удари Баточио стреля силно, но топката срещна напречната греда над Иванов. Така се стигна до резултат 4:3, при който дойде моментът за българския страж. Иванов бе непоколебим след изпълнението на Мазарини и по този начин подари бленувания финал на своя тим.

Класирането за последния двубой в надпреварата е изключителен успех за Сиена. По пътя си до финала, отборът на Мишо отстрани последователно Интер и Лацио. В битката за титлата Сиена ще се изправи срещу тима на Палермо.