Мениджърът на Серафим Михайлов, който е на проби в състава на Манчестър Сити, Мирко Миличевич заяви в интервю за Дарик радио, че пловдивчанинът ще остане в Англия до 20 август, след което наставникът на тима Роберто Манчини ще реши бъдещето на младока.

„Имаме договорка Серафим да остане в Манчестър до 20 август и след това ще говорим с Манчини и шефовете на отбора. В момента не тренира, защото е контузен. Трябва да започне тренировки към четвъртък или петък“, коментира Миличевич.

„Той започна много добре, но за съжаление се контузи в адукторите. След контузията говорих с Манчини. Той искаше да използва Серафим в контролите, но от лекарския щаб не позволиха и той бе върнат в Манчестър“, каза още той.

„Аз не говоря директно с Манчини, правят го мои колеги. Мога обаче да кажа, че той много харесва Серафим. От около четири месеца е там, но за съжаление почти два месеца се лекува от различни контузии.

Преди време Манчини отговаряше само за първия тим, но в момента италианецът отговаря и за втория тим на „гражданите“.

„Идеята на Манчини беше Михайлов да остане във втория отбор на Сити и да може да тренира с първия тим. Той не искаше да бъде отдаван под наем“, завърши Миличевич.