Лидерът в италианската Серия А Милан е набелязал за трансфер българския национал Станислав Манолев, съобщава италианският сайт „MediasetSport”. 25-годишният десен бек е попаднал в полезрението на скаутите на „росонерите” и се очаква италианският гранд да отправи оферта към ПСВ Айндховен за бившия играч на Литекс.

В други местни здания се посочват данните на Станислав Манолев, както и фактът, че настоящият му договор с холандците изтича през 2012 година.

Бившият футболист на Литекс е бил забелязан по време на мача между ПСВ и Хераклес, завършил с категоричен успех за тима на българина. Манолев игра едва 26 минути в този двубой, провел се на 4 декември, но и те са били достатъчни за скаутите на Милан, за да си запишат името му.

Според слуховете обаче, евентуалният трансфер едва ли ще се състои през зимата. По-скоро Манолев може да подсили италианския гранд през следващия сезон.

Достоверността на новината се подсилва от факта, че интернет изданието, което я публикува е част от медийната империя на президента на Милан Силвио Берлускони - „Mediaset”. Според изданието освен Манолев в сметките на треньора Масимилиано Алегри попада и 18 годишният вундеркинд на аржентинския Ривър Плейт Ерик Мануел Ламела.