Вратарят на България и турския Мерсин Николай Михайлов даде обширно интервю за Гонг, в което коментира ситуацията около себе си. В последните дни той лекуваше травма, но вече тренира пълноценно. 

„Имах проблем с палеца на левия крак, но вече съм добре и тренирах с отбора. От другата седмица ще бъда готов. Знам каква е ситуацията тук, заради правилото с чужденците. До края имаме седем мача, ако запиша двубои ще е супер. През май ще говорим с ръководството, за да сме наясно как продължаваме. Хората в Мерсин много ме уважават. Има интерес и от други места, но по принцип не ми се сменя отново града и страната, защото това е свързано и с адаптацията. Аз имам договор за още една година и ще говорим с ръководството, дали ще е за нов договор, или за нещо друго. Ще преценяваме, но знам че трябва да направя правилната крачка за моята кариера“, сподели Михайлов пред Гонг и Дарик радио.

„За мен беше много важно да се завърти колелото. Този сезон вече записах 15 мача, а миналата година във Верона не играх изобщо. Моето желание е да играя още по-редовно“, добави вратарят.