Българският талантлив вратар Михаил Иванов, който играе за младежкия отбор на Сиена заяви, че иска да стане като вратаря на Реал Мадрид Икер Касияс.

„Спазваме сериозен режим, защото през уикенда ни предстои мач. През 2004 година заминах за Италия и попаднах в една от най-силните школи, където прекарах три години и преминах в Сиена. През миналата година контрактът ми с школата изтече и Сиена ме взе за 12 хиляди евро”, сподели талантливият вратар.

„Организацията в отбора е на много високо ниво. Целта е отборът да остане в Серия А. Аз и още две момчетата сме имали допир до мъжете. Имах и едно повикване в групата на отбора през миналата година за мача с Удинезе. Имам натрупани два-три месеца тренировки с първия отбор”, добави Иванов.

„Елефтеропулос много ми допадна. Може би ще подпиша и договор с неговия мениджър. Алекс Манингер е много добър показва ми къде бъркам. Първите три месеца ми бяха доста трудни. Любим вратар ми е Буфон. Той е феномен, като Марадона. Искам да постигнах успехите на вратаря на Интер Жулио Сесар и на Реал Мадрид Икер Касияс. Италианците без паста не могат. Публика и фенки има винаги. Трибуните са пълни на всеки мач. Български футбол следя малко, но винаги ми е интересно, когато точно”, завърши Михаил Иванов.